• Stegte ris m/Seitan


    Svits karry i kokosolie og tilsæt løg i tynde både, ærter og gulerødder i tynde stave.

    Fjern grønsagerne fra panden.

    Steg Seitan let i Naturli Smørbar, tilsæt ris og rør.

    Vend grønsagerne i og smag til med soya, sesamolie og salt.

    Server retten vendt med friske forårsløg og toppet med koriander, basilikum og skalotteløg i ringe.

    • 30 min
    • Pers.2
    • Let
    • Du skal bruge...

      500 g kogte kolde brune ris
      2 spsk. NATURLI' Kokosolie
      1 spsk. karry
      300 g ærter
      1 gulerod
      1 pk. NATURLI' Seitan
      1/2 dl soyasauce
      1 spsk. sesamolie
      1 spsk. salt
      Forårsløg
      Koriander
      Basilikum
      Skalotteløg

      Naturli' Smørbar til stegning

Til top