• Naturli' Lasagne - Hakket Event

    Fremgangsmåde
    'Kødsovs' og 'bechamel' laves først.
    Dæk bunden af et ildfast fad med et tyndt 'kødsovs'. Læg et lag lasagneplader over og gentag med 'kødsovs' samt et lag 'bechamel sauce'.
    Gentages 5-6 gange afhængig af fadets dybde.
    Afslut med 'kødsovs' og 'bechamel' på toppen.
    Bages i ovnen ved 185 C  i ca. 45 min. eller til pastapladerne er helt møre. Test ved at at stikke igennem med en gaffel.

    Fremgangsmåde 'Kødsovs'
    Svits løg og hvidløg gyldne i en gryde i olien.
    Tilsæt Naturli´ Hakket og brun godt af, så Naturli Hakket får stegeskorpe.
    Tilsæt tomat og lad simre i 10 minutter, smag herefter til med salt, peber, chili & soya.

    Fremgangsmåde 'Bechamelsauce'
    Blomkål i stykker bages i en for varmet ovnen ved 160C med lidt olie, til de er gyldne og møre.
    Kartofler dækkes halvt med vand og koges møre under låg, derefter drænes vandet fra.
    Blend blomkål til en lind puré i en foodprocesser.
    Blend kartofler med stavblender så mosen bliver ”lang”
    Tilsæt herefter blomkålspuréen og massen blendes sammen til en 'lang' kartoffel-blomkåls puré*.
    Smag til med soya, muskat og trøffelolie
    *Det er vigtig at puréen bliver lang, for at få ostemasse-effekten.

    • 60
    • Pers.4
    • Middel
    • Du skal bruge...

      Ingredienser:
      “Kødsovs”
      “Bechamel sauce”
      24 stk. pastaplader
      Salt og peber

      Ingredienser 'Kødsovs'
      2 hakkede løg
      2 fed hvidløg
      1 dl. smagsneutral olie eller 100 g Naturli' Smørbar
      1 pk. Naturli' Hakket
      3 ds. hakket tomat
      Salt
      Peber
      Chili
      Soya

      Ingredienser 'Bechame sauce'
      500 g skrællede kartofler i tern
      300 g blomkål groft udskåret
      1 spsk soya
      1 spsk hvid trøffelolie
      ½ revet muskatnød
      2 dl NaturliH Havredrik
      1 tsk salt

Til top