• Naturli' Burger - Hakket Event

    Fremgangsmåde Burgere

    Form Naturli’ Hakket til 5 gode bøffer.

    Læg bøfferne på kold pande med lidt fedtstof og skru op til middelvarme. Steg 5-7 min. på hver side. Vend jævnligt.

    Flæk brioche burgerbollerne og saml dine burgers med salat, bøf, burgercreme samt skiver af rødløg og tomat.

     

    Fremgangsmåde Briocheboller

    Mel, sukker, salt, gær, og æg-erstatning + vand æltes til en dej (i køkkenmixer) derefter tilsættes Naturli smørbar lidt efter lidt, og dejen æltes i mellem hastighed til dejen er sej og smidig.

    Der er helt normalt, at dejen er meget blød.

    Dejen hviler natten over i køleskab i en tildækket skål

    Dejen tages ud af køleskabet ca. 2 timer før anvendelse.

    Bollerne formes til 5 briocher og hæver tildækket på en bageplade, til de er lidt mere end dobbelt størrelse.

    Bages ved ca. 200°C i 5 – 7 min.

     

    Fremgangsmåde Burgercreme

    Blomkål bages med lidt olie i en forvarmet ovn  ved 160˚C til de er gyldne og møre.

    Kartofler dækkes halvt med vand og koges møre under låg. Derefter drænes vandet fra.

    Blend blomkål til en lind puré i en foodprocessor

    Blend kartofler med stavblender så mosen bliver ”lang”

    Tilsæt herefter blomkålpuréen og blend til en ensartet masse.

    Bland de resterende ingredienser i kartoffel/blomkåls-massen med en ske og vend det godt sammen. Afkøles før inden brug.

     

     

     

     

    • 60
    • Pers.5
    • Middel
    • Du skal bruge...

      5 Burgere
      800 g NATURLI’ Hakket (2 pakker)
      Fedtstof til stegning
      1 portion Naturli’ burgercreme
      5 brioche burgerboller
      Grønt, fx iceberg, rødløg, tomat

      Veganske Brioche burgerboller
      200 g. Hvedemel
      30 g. Sukker
      80 g. Naturli’ øko Smørbar
      460 g. vand (kold)
      8 g. Ogran No Egg (æg-erstatning, kan købes i Matas, helsekostbutikker og online)
      10 g. Gær
      2 g. Salt

      Naturli Burgercreme
      500g skrællede kartofler i tern
      200g blomkål, groft udskåret
      300 g ajvar (puré af bagt rød peberfrugt – fås i de fleste supermarkeder)
      50 g sambal Manis eller 10 g Sambal Oelek (hhv mild og stærk chilisauce – fås i de fleste supermarkeder)
      400 g ”Violife” (alternativ til ost)
      2-3 spsk. trøffelolie
      2 spsk. soyasauce
      evt. lidt salt

Til top