• Mexi Veggie Burger med løgringe

    Løgringe:
    Skær løget i skiver og læg skiverne i en skål
    Bland soyadrik og æblecidereddike og hæld blandingen over løgskiverne. Lad dem trække i køleskab i 1-2 timer.
    Bland rugmel, hvidløgspulver og salt i en skål.
    Vend løgringene i rugmelsblandingen og steg de panerede løgringe gyldne og sprøde i olie. Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.

    Gucamole:
    Blend avokadoer med Alpro Go On!, hvidløg og saft fra en lime, smag til med chilipulver og salt.

    Steg burgerbøfferne i lidt kokosolie.
    Smør bollen med mayo og saml burgeren med mixsalat, guacamole, bøf, peberfrugt og løgringe.
     

    • 60 min
    • Pers.4
    • Middel
    • Du skal bruge...

      2 pk. Naturli' øko Veggie burger
      4 gode burgerboller
      Vegansk mayo
      Blandet salat
      Grillede peberfrugter
      1 stort løg skåret i ringe
      2 dl Naturli' soyadrik
      1 spsk. æblecidereddike
      1½ dl rugmel
      ½ tsk. hvidløgspulver
      1 tsk. salt
      Naturli' kokosolie til stegning.
      2 modne avokadoer
      1 fed hvidløg
      1-2 spsk. Alpro GO ON neutral (alternativ til kvark)
      1 lime
      Chilipulver
      Salt

Til top