• Madbrød med Hakket Veggie og grønkål

    Opløs gæren i lunken vand. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen igennem.

    Lad dejen hvile i en time.

    Hak tofu i små stykker og marinér den citrus/chili marinaden.

    Damp hakket grønkål og bland presset hvidløg heri sammen med den marinerede tofu og hakket veggi.

    Smag til med hakkede krydderurter, salt og peber og rør det godt sammen.

    Rul dejen ud i en størrelse af ca. 30 x 60 og del dejen i 3 lige store stykker. ca. 10x60.

    Fordel fyldet i midten af de 3 stænger og luk dem med et let fingertryk.

    Flet stængerne og pensl med NATURLI' Soya Cusine. Drys med paprika og hav salt.

    Lad det flettede brød hæve i 20 min. Hvorefter det bages i ovnen ved 200 grader i 35 minutter.

    Server skiver af brødet med salat til .

     

     

     

    • 1½ t
    • Pers.4
    • Middel
    • Du skal bruge...

      Brødet
      50 g gær
      3 dl vand
      1/2 dl olie eller NATURLI' Smørbar
      2 tsk. Salt
      600 g hvedemel

      Fyld
      150 g grønkål
      1 fed presset hvidløg
      125 g NATURLI' Tofu
      100 g NATURLI' Hakket Veggi
      1 lille håndfuld krydderurter

      Marinade
      Revet citronskal fra hel citron
      Citronsaft fra halv citro
      1/2 rød chili

      Topping
      2 spsk. Naturli' Soya Cusine
      1 spsk. paprika
      Havsalt

      Salat
      F.eks. Rødkål eller rødt spidskål, nødder, spirer, små tomater, quinoa, oliven.
       

Til top