• Karamelpopcorn

    1. Opvarm en gryde med låg ved høj varme, og tilsæt kokosolie. Hæld majskornene i gryden, og læg straks låget på, da kornene hurtigt begynder at poppe. Ryst gryden, indtil alle majskornene er poppet. Hæld dem over i en skål.

     

    2. KARAMEL: Hæld ahornsirup og Naturli' Smørbar i gryden, og skru ned til middel varme. Når det begynder at boble, er karamellen klar til at blive hældt over popcornene. Vend dem rundt, så karamellen fordeler sig i hele skålen over alle popcorn.

     

    3. Drys popcornene med flagesalt, og servér, mens de stadig er lune.

    • 15
    • Pers.?
    • Let
    • Du skal bruge...

      POPCORN

      1 dl tørrede majskorn

      1-3 spsk økologisk Naturli' kokosolie 

      ½ tsk. flagesalt

      KARAMEL

      3 spsk. ahornsirup

      1 spsk. Naturli' Smørbar

       

Til top