• Kammerjunker

    De tørre dele - mel, flormelis, Orgran, bagepulver, vaniljesukker, kardemomme blandes, og herefter æltes Naturli´ Smørbar, citronskal samt Naturli’ mandelmælk i dejen.

    Dejen lægges i køleskab mindst en time, og herefter kan man lave kammerjunkere.

    Form 80 stk. boller á 12,5 g, og bag ved ca. 200°C 10 – 12 min.

    Herefter skæres de over og tørres ved 225°C grader i 5 – 7 min, til de har fået en lækker, gylden overflade.

    • 45
    • Pers.–
    • Middel
    • Du skal bruge...

      500 g mel
      175 g Naturli´ Smørbar
      100 g flormelis
      6 g Orgran æggeerstatning
      1,7 dl Naturli’ mandelmælk
      2 tsk. bagepulver
      2 tsk. vaniljesukker
      1½ tsk. kardemomme
      Revet skal af én citron

Til top