• Fuldkornspizza m/ NATURLI' Hakket veggie og grillet peberfrugt

    Rør gæren ud i lunken vand. Tilsæt mel lidt ad gangen.

    Tilsæt salt og olie og når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet.

    Lad den hæve mindst 1 time, og gerne til dagen efter i køleskabet.

    Del dejen i 4 stykker og rul tynde bunde ud på meldrysset bord.

    Læg 3 spsk. tomat på hver. Fordel NATURLI' Hakket veggi, skiver af svampe og riv lidt vegansk paramasan over.

    Bag I ovn på en varm meldrysset plade ved max. varme indtil brødet er brun I kanten.

    Server med friske krydderurter på.

    • 2 t.
    • Pers.4
    • Middel
    • Du skal bruge...

      15 g gær
      3 dl vand
      300 g hvedemel
      100 g fuldkorns hvedemel
      2 tsk. salt
      1 dåse flåede hakket tomat
      2 pk. NATURLI' Hakket veggi
      300 g blandede svampe
      1 glas grillede peberfrugt
      100 g vegansk parmasan (Violife)
      Krydderurter

Til top