• Frossen Cheese cake

    Hak cashewnødderne groft, hæld kogende vand over og lad dem stå i ca. en time.

     

    Blend dadlerne til de bliver til en ensartet masse.

    Blend herefter mandler og tilsæt dadelmassen og rør sammen.

    Tryk blanding ned i en springform med bagepapir. ca. Ø20 cm.

    Sæt formen i fryseren.

     

    Blend de udblødte cashewnødder med limesaft, kokosolie, soya cuisine, sirup og lime skal.

    Hæld fyldet over bunden i formen og sæt tilbage på frost i min. 4 timer.

     

    Server iskagen toppet med karamel popcorn - klik for opskrift
     

    • 90 min
    • Pers.4
    • Middel
    • Du skal bruge...

      Bund
      200 g dadler
      120 g mandler

      Fyld
      180 g Cashew nødder
      ½ dl Limesaft
      80 g smeltet NATURLI' Kokosolie
      1,5 dl NATURLI' Soya Cuisine
      1 dl Ahorn sirup
      Skallen af 2 lime

      Topping
      Naturli' Smørbar
      Sukker
      Popcorn

Til top