• Cupcake Frosting

    Tag Smørbar ud af køleskabet 5 min. før du går i gang.

    Bland flormelis, kakao eller *knust hindbær og smørbar i en skål til smørbar er “pulveriseret”.

    Pisk blandingen med en håndmixer ved lav el. mellem hastighed. 

    Tilsæt 2 spsk. Havredrik og pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. 

    Top dine cupcakes/kager med frosting og sæt på køl indtil servering.

    • 15
    • Pers.-
    • Let
    • Du skal bruge...

      Hindbærfrosting
      250g flormelis
      5g frysetørret hindbær (knust med en kagerulle) - Kom 5g hindbær i en frysepose, og knus dem med en kagerulle*
      85g Naturli’ Smørbar
      2 spsk. Naturli’ Havredrik

      Chokoladefrosting
      250g flormelis
      25g kakaopulver
      85g Naturli’ Smørbar
      2 spsk. Naturli’ Havredrik
       

Til top