• Chokoladebrownie med blåbærmousse

    Finhak dadler og valnødder.

    Blend havredrik, ahornsirup, kokosolie og sorte bønner.

    Vend massen med bagepulver og hvedemel.

    Rør smeltet chokolade i og rør dadler og valnødder i.

    Bag i ovn i 20 minutter, og lad afkøle helt.

    Blend tofu og blåbær, tilsæt sirup og vanilje pulver. Efterfølgende varmes moussen op og agar agar tilsættes for en fastere mousse.

    Del kagen i kvadrater og pynt med blåbær mousse, friske blåbær og granatæbler og mynte.

    Fyld en sprøjtepose med moussen og sprøjt det på kvardraterne.

     

     

    • 1½ t
    • Pers.4
    • Middel
    • Du skal bruge...

      Chokoladebrownie
      200 g dadler
      100 g valnødder
      2 dl NATURLI' Havredrik
      2 spsk. ahornsirup
      3 spsk. NATURLI' kokosolie
      1 dåse sorte bønner
      1 tsk. bagepulver
      1,5 dl mel
      100 g vegansk mørk chokolade

      Blåbær mousse
      250 g NATURLI' Tofu
      200 g Blåbær
      2 spsk. ahorn sirup
      ½ tsk vanilje pulver

      Pynt
      Granatæblekerner
      Friske blåbær
      Mynte

Til top