• Tag med os ind i planteriget

  Tag med os
  ind i planteriget

  Her hos Naturli' holder vi af naturens eget spisekammer. Der hvor det spirer, pibler, vokser og gror. Og hvor jorden gavmildt skænker af sine fineste afgrøder. Vi udvælger saftige og næringsrige plantesorter, som forsyner os med skønne, plantebaserede fødevarer.

  Fordi vi ønsker en bæredygtig fremtid. Fordi vi ønsker mindre CO2. Fordi det giver god mening. Og fordi det smager så godt.

  Velbekomme! 

  Billede + tekst
 • Planternes svar på mælk

  Naturli' elsker planter

  Havre, ris, sojabønner og mandler er dejlige råvarer smækfyldt af god smag. Vi smager dem til og tapper dem på miljøvenlige kartoner. Så kan du nyde dem som en dejlig, nærende drik eller bruge dem i madlavningen. 

  Billede + tekst
 • Det herlige ved havre

  Det herlige
  ved havre

  Havre kan meget mere end at blive til havregryn. Den velkendte, fine kornsort med de små bjælder giver en dejlig, blød drik der smager friskt og lækkert.

  Billede + tekst
 • Det skønne ved soya

  Det skønne
  ved soya

  Soyabønner har været brugt i årtusinder som en vigtig næringskilde i Asien. En ældgammel plantesort i ærteblomstfamilien med fine bønner, der kan koges og presses til en velsmagende drik.

  Billede + tekst
 • Det magiske ved mandler

  Det magiske
  ved mandler

  Mandler, synes vi, er den rene luksus. Med smukke blomster, sødmefyldte nødder og en fantastisk duft. Det er sådan, vi alle kender den.

  Billede + tekst
 • Det rigtige ved ris

  Det rigtige
  ved ris

  Ris er en af de mest udbredte fødevarer i verden. Vi koger kornene og presser den milde, lyse og lette risdrik ud til dig. Rislende, forfriskende og sød - helt af sig selv.

 • Naturli' er til alle

  Naturli' er til alle

  Vores produkter er til alle, der ønsker alternativer til en animalsk kostUanset om du er laktoseintolerant, mælkeallergiker, veganer eller bare ønsker en plantebaseret livsstil - så bydes du velkommen.

  Billede + tekst
Til top