• Tag med os ind i planteriget

  Tag med os
  ind i planteriget

  Her hos Naturli' holder vi af naturens eget spisekammer. Der hvor det spirer, pibler, vokser og gror. Og hvor jorden gavmildt skænker af sine fineste afgrøder. Vi udvælger saftige og næringsrige plantesorter, som forsyner os med skønne, plantebaserede fødevarer.

  Fordi vi ønsker en bæredygtig fremtid. Fordi vi ønsker mindre CO2. Fordi det giver god mening. Og fordi det smager så godt.

  Velbekomme! 

  Billede + tekst
 • Planternes svar på mælk

  Planternes svar på mælk

  Havre, ris, sojabønner og mandler er dejlige råvarer smækfyldt af god smag. Vi smager dem til og tapper dem på miljøvenlige kartoner. Så kan du nyde dem som en dejlig, nærende drik eller bruge dem i madlavningen i stedet for komælk og fløde. 

 • Det herlige ved havre

  Det herlige
  ved havre

  Havre kan meget mere end at blive til havregryn. Den velkendte, fine kornsort med de små bjælder giver en dejlig, blød og hvid mælkelignende drik, der smager sødt og blødt.

 • Det skønne ved soya

  Det skønne
  ved soya

  Soyabønner har været brugt i årtusinder som en vigtig næringskilde i Asien. En ældgammel plantesort i ærteblomstfamilien med fine bønner, der kan koges og presses til den fineste mælkelignende drik.

 • Det magiske ved mandler

  Det magiske
  ved mandler

  Mandler er den rene luksus. Med smukke blomster, sødmefyldte nødder og en fantastisk duft. Det er sådan, vi alle kender den. Giver den fineste, hvide mælkelignende drik. Hvid, sød og fløjlsblød. 

 • Det rigtige ved ris

  Det rigtige
  ved ris

  Ris er en af de mest udbredte fødevarer i verden. Vi koger kornene og presser den milde, lyse og lette risdrik ud til dig. Rislende, forfriskende og sød - helt af sig selv.

 • Naturli' er til alle

  Naturli' er til alle

  Vores produkter er udviklet til alle, der ønsker alternativer til komælk i kosten. Uanset om du har laktoseintolerance, er mælkeallergiker, veganer eller bare ønsker en mælkefri livsstil, kan du roligt gå ombord i Naturli’s produkter. 

 • Skåner miljøet

  Skåner miljøet

  Vidste du, at en liter Naturli’ Sojadrik belaster klimaet med 75% mindre CO2 end en liter komælk? 

 • Vi har en drøm

  Hos Naturli' drømmer vi om en verden med flere planter på spisebordet. Vi tror på, at det er vejen til et sundere og bedre liv for os alle. 

  Læs mere om Naturli' Foods

Til top